שימוש בטבעת נוברינג.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

22/01/2021 | 11:51 | מאת: הדר

היי,מה ניתן לעשות אם אני מרגישה כי שמתי טבעת נובה רינג לא בזמן? היו לי מעט דימומים אתמול לאחר המון זמן (כחודש וחצי לאחר לידה וכרגע נעלמו. תודה

שלום לא ברור לי מה זה לא בזמן כדאי להשאיר 3 שבועות ולהוציא לשבוע הפסקה את לא מוגנת אם לא שמת כנדרש

24/01/2021 | 09:20 | מאת: הדר

היי, הכוונה שלו היא שחשבתי שקיבלתי מחזור אז שמתי אותה כביכול ביום הראשון של המחזור. מאז אותו היום הדימום נעלם. האם היא כבר לא נחשבת יעילה ופשוט ניתן להוציא אותה עד לקבלת המחזור ושימוש של טבעת חדשה?

מנהל פורום רפואת נשים