אנטיביטיקה וגלולות יחד

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/01/2021 | 10:24 | מאת: אני

שלום! בסוף החפיסה הקודמת וחלק משבוע ההפסקה נטלתי אנטיביוטיקה ואני יןדעת שזה פוגע ביעילות הגלולות (מינולט), חזרתי ליטול גלולות אתמול והקדמתי ביום את תחילת הנטילה כלומר הייתי אמורה להתחיל לטול בחמישי והתחלתי ברביעי (קצרתי את השבוע ל-6 ימים) 1. האם זה בסדר לקצר את שבוע ההפסקה ביום? 2. האם זה לא פוגע ביעילות? 3. כמה זמן אני צריכה לחכות עד להגנה מלאה של הגלולות? (אציין שאני שומרת טהרה וזה חשוב לי לדעת מתי אני חוזרת להיות מוגנת) תודה רבה וים מקסים

שלום את מוגנת אם את מקצרת ביום את לא מוגנת בזמן נטילת אנטיביוטיקה ושבוע לאחר ההפסקה

מנהל פורום רפואת נשים