ציסטה בשחלה. מתי לעשות אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/01/2021 | 08:56 | מאת: הילה

שלום! בבדיקת אולטראסאונד התגלה שיש לי ציסטה די גדולה בשחלה. הרופאה ביקשה שאעבור בדיקת אולטראסאונד חוזרת לאחר שבועיים. קבעתי תור אבל נראה שהבדיקה תצא יום לפני שאני אמורה לקבל מחזור (ואולי אם יקדים אז ביום הראשון למחזור). האם ההורמונים או המצב בשחלה בעת קבלת ווסת יכולה להשפיע על הבדיקה? האם כדאי לדחות את הבדיקה לאחר הווסת? תודה!

שלום כדאי לבצע אחרי המחזור וכמה שיותר קרוב למחזור

19/01/2021 | 11:41 | מאת: הילה

תודה רבה על התשובה. אפשר לדעת מה עדיף? יום לפני מחזור, או שבוע אחרי מחזור? אני שואלת כי התורים הפנויים לאולטרסאונד הם רק או יום לפני המחזור שלי או כשבוע אחרי. תודה!

מנהל פורום רפואת נשים