צריבה בארגנטום-דחוףף

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/01/2021 | 21:34 | מאת: דינה

לאור דימום ביחסים במשך כשנתיים, הופניתי לקולפוסקופיה שיצאה תקינה. בנוסף בבדיקת פאפ לפני כשנה, גם יצא תקין. בעבר אובחנתי עם אקטרופיון אך בבדיקה נאמר לי שאין אקטרופיון אך יש כמה מקורות דמם בצוואר הרחם. איני לוקחת גלולות כבר כשנה וחצי (לקחתי ברצף כשנתיים גלולות יאז ואז הפסקתי מחשש שהן הגורם לדימום). במסגרת הבדיקה הרופאה צרבה לי בארגנטום ניטרט. באותו יום היו לי הפרשות אפורות ויום אחרי זה החל אצלי דימום. האם זו תופעה לגיטימית? האם זה עשוי להעיד על כך שהטיפול לא צלח ויהיה צורך בצריבה בלייזר? אציין כי איני אמורה לקבל מחזור בימים הקרובים. תודה

11/01/2021 | 21:35 | מאת: דינה

שכחתי לציין גיל- בת 23

שלום לפי מה שתארת ככל הנראה יהיה צורך בצריבה בלייזר

12/01/2021 | 09:11 | מאת: דינה

לאחר כמה זמן ניתן יהיה לעשות את הצריבה בלייזר? האם אתה חושב שיהיה צורך בשל הדימום? הוא לא ייפסק מעצמו? זו לא תופעה מדאיגה? תודה

12/01/2021 | 09:35 | מאת: דינה

אציין כי עד ליום שלפני הבדיקה טופלתי בנרות אגיסטן בשל פטריה, ייתכן שהייתה לכך השפעה או שזה הגורם לדימום?

מנהל פורום רפואת נשים