צירוף חבילות מגלולות באמצע החודש

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/01/2021 | 19:10 | מאת: שירי352

שלום רב,בת 41. התחלתי חפיסה חדשה של יסמין פלוס ביום ה16 לאחר תחילת המחזור.כרגע אני על הגלולה ה3.ממתי תחשב הגנה והאם יכולה להמשיך לחפיסה הבאה ללא דילוג, או להפסיק בהתאמה לימים שנשארו 5 ורודים+7 לבנים

שלום אפשר לחבר חפיסות ואת מוגנת בחפיסה שניה

11/01/2021 | 10:35 | מאת: שירי352

רק לוודא שהבנתי נכון : היום זה 20 יום לאחר תחילת החזור כאשר ה 16 מים הראשונים היו ללא גלולות. בלילה אקח את הכדור הרביעי האם עליי לסיים את כל הראשונה ואז להתחיל את השנייה? ואז למעשה ההגנה מתבצעת לאחר 3 שבועות. מנטילת הגלולה הראשונה או לקחת רק עוד 2 כדורים מהחפיסה הראשונה כדי להשלים ל 21 יום כדי להתחיל את השנייה בזמן תודה,

מנהל פורום רפואת נשים