בדיקת הורמונים ואולטרסאונד

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/01/2021 | 19:25 | מאת: עדי.

הי אני בת 37 לפני כחודש פלוס בעקבות כאבים בבטן תחתונה הגעתי לגיקולוג ובלי קשר גם לרופא פוריות. נשלחתי לבדיקת דם ביום השלישי של המחזור והאולטרסאונד יומיים בתום המחזור. התוצאות מצורפות ( מדגישה שבדיקת הדם בוצעה במחזור !!למרות שעל פי התוצאות זה מראה שנלקחו בביוץ זה היה ביום השלישי למחזור ,וקבלתי גם ביום המדוייק שהייתי אמורה לקבל). בדיקת האולטרסאוד יצא לא תקינה נאמר לי שכנראה יש ציסטה בשחלה ובדיקת הדם גם לא יצאה תקינה לכן שלחו אותי לבדיקות חוזרות במחזור הבא. עבר מאז יותר מחודש ולא קבלתי מחזור ולכן עד כו לא הלכתי לבדיקות החוזרות ( זו פעם ראשונה שמאחר לי מחזור בדרך כלל הוא מדוייק 28 יום בדיוק בדיקת הריון שלילית). האם למרות שלא קבלתי מחזור אתם ממליצים ללכת לבדיקות שאמורות להיות במחזור?? והאם על פי הבדיקות האחרונות ניתן להבין למה המחזור הפסיק?

שלום אני לא רואה את התשובות המחזור מאחר ככל הנראה בגלל העדר ביוץ כדאי לבצע את הבדיקות כפי שהומלץ בזמן מחזור

מנהל פורום רפואת נשים