שאלה בנוגע לבדיקות הורמנליות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/01/2021 | 21:21 | מאת: שירי

היי. אני לקראת טיפולי IVF ואני אמורה לעבןר בדיקות הורמנליות. העניין הוא שבימים אלו אני לוקחת פלאג'יל עקב זיהום בנרתיק. האם רצוי לדחות את הבדיקות דם ההורמנליות לסבב הבא של המחזור במידה והאנטיביוטיקה משפיעה על תוצאותיה? בלי שום קשר, מלפני שנתיים יש לי בדיקות גנטיות+ אולטראסאונד גינקולוגי+ בדיקת שד. בדיקת פאפ יש לי מלפני חודשיים האם חסרה לי איזשהי בדיקה נוספת לצורך התחלת התהליך או שמאחד הבדיקות שציינתי מעלה מלפני שנתיים פג תוקפה ואצטרך לעשות אותה שוב? תודה

שלום אין קשר לפלגיל את צריכה לשאול את הרופא המטפל אם הוא רומה בדיקה נוספת

03/01/2021 | 11:04 | מאת: שירי

היי. תודה שאחב נוספות. אחרי כמה זמן מגיעות תוצאות בדיקות הורמנליות?

כמה ימים

מנהל פורום רפואת נשים