חשש למחלת מין/גינקולוגית עם פרטנר אחד

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/12/2020 | 11:04 | מאת: אביה

היי. אני בחורה עוד מעט בת 20. לוקחת גלולות יאז בשנתיים האחרונות. החודש קיבלתי מחזור. בסוף המחזור פספסתי גלולה אחת (לקחתי אותה רק אחרי 35 שעות). לקחתי את הבאה המשכתי בסבב, וקיימתי יחסי מין בלי קונדום עם בן זוגי. יש לי רק בן זוג אחד (הנוכחי) שאי פעם קיימתי איתו יחסי מין. גם הוא בוודאות, קיים יחסי מין רק איתי. בשלושה ימים האחרונים יש לי הפרשות מאוד מוזרות (גושיות; כמו מין נזלת) ופעם אחת אפילו טיפה חומות-דמיות כאלו. היו לי כאבים חלשים בבטן התחתונה ובחילה קטנה. מה זה יכול להיות? אני צריכה לדאוג?

30/12/2020 | 11:05 | מאת: אביה

כתבתי 35 שעות בטעות. מדובר ב25 שעות

שלום נשמע כמו פטריה בנרתיק אבל כדאי לפנות לבדיקה

03/01/2021 | 11:19 | מאת: אביה

היה גניקולוג שאמר שיש חשש שנכנסתי להיריון (גם כן בפורום זאפ) זה הגיוני שנכנסתי להיריון מפיספוס של גלולה אחת?

מנהל פורום רפואת נשים