מחזור חזק אחרי תקוה של אי קבלת מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/12/2020 | 09:37 | מאת: מורן

בת 37 עם השמנה קיצונית (145) מחודש מרץ לא קיבלתי מחזור כמו שצריך .. אם הייתי מקבלת אז הדימום היה ממש חלש ולא תמיד קבוע .. בשבת האחרונה קיבלתי מחזור כמו שלא קיבלתי הרבה זמן מידי פעם הדימומים חזקים .. היום יום רביעי , הדימום עכשיו מאוד חזק אני מאוד מאוד מפחדת ואשמח אם תוכל לענות לי האם זה הגיוני שהמחזור יהיה חזק יותר מהרגיל בגלל התקופה הארוכה שלא קיבלתי מחזור ? אציין גם שביצעתי פאפ בחודש מרץ והיא יצאה תקינה תודה

שלום בהחלט יתכן אבל הייתי מציע לפנות לבדיקה ליתר בטחון

07/01/2021 | 15:15 | מאת: מורן

היי הייתי אצל הרופא ביום ראשון עשתה אולט'ואמרה שהכל תקין אבל האירית עדיין מעובה זאת אומרת שעדיין יש ביום מיום שני לא היה דם ועכשיו חזר להיות מה זה יכול להיות

מנהל פורום רפואת נשים