גירודים אחרי משחה לטחורים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/11/2020 | 22:50 | מאת: יעל

היי התחלתי להשתמש בפרוקטו גליבנול נגד טחורים (משחה), ולאחר יומיים שלושה התחילו לי גירודים באזור פי הטבעת שממשיכים עד הפות. ממש גירודים בכל האזור ואפילו נראה לי שראיתי מעט דם היום לא רק מהטחור אלא גם באזור הנרתיק, אולי מהגירודים. האם יכול להיות קשר לשימוש במשחה למרות שהיא נמרחת רק בנקודה ספציפית ורחוקה מהפות? תודה

29/11/2020 | 22:54 | מאת: יעל

מוסיפה שיש קצת הפרשות לאחרונה משני האזורים - מימיות או ריריות שקופות. לא כמו של פטריה שהייתה לי בעבר.

שלום יתכן אלרגיה למשחה כדאי לפנות לבדיקה

30/11/2020 | 14:04 | מאת: יעל

תודה

מנהל פורום רפואת נשים