דימום שלא נפסק מטבעת נוברינג

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/11/2020 | 12:00 | מאת: מירה

מה עושים עם דימומים שנמשכו לאורך ה3 שבועות אחרי הכנסת הטבעת. זה כבר יותר מדי מציק. הלכתי לבדיקה אצל גניקולוגית והיא אמרה שהכל תקין ואז במקרה הדימום נעצר. באותו היום הדימום חזר ומאז אני סובלת מזה. זה גם דוחף את הטבעת לפתח הנרתיק וזה גם בצבע כהה. אני אמורה להוציא את הטבעת היום. האם יש ממה לחשוש ד"ר?? זה ממש לא נוח להרגיש במחזור למשך כל החודש.

שלום אם זה בטבעת הראשונה זה תקין ואמור לחלוף בטבעת הבאה אם לא חולף כדאי להחליף לאמצעי מניעה אחר

מנהל פורום רפואת נשים