איחור במחזור עם התקן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/11/2020 | 22:06 | מאת: לין

שלום לפני כ 8 חודשים עשיתי התקן נובה טי בגדול כל חודש המחזור היה סדיר פחות או יותר מקדים לפעמים או מאחר מעט לפעמים. אבל הוסת האחרונה הייתה ב26.9.20 וכבר מאחר לי בשבוע עשיתי בדיקת הריון היום שיצאה שלילית.. האם יש סיכוי להריון בכל מצב? מציינת שיש קצת תחושות של הריון כמו עייפות מוגברת כאבי ראש וקצת בחילות בבוקר.. מה עליי לעשות? האם יש טעם לעשות בדיקה ביתית שוב? אשמח לעזרה בהקדם, תודה

שלום הסיכוי להריון עם התקן נמוך כדאי לחזור על בדיקת הריון עוד כמה ימים

מנהל פורום רפואת נשים