גרד, נפיחו והרגשה כללית של חוסר נחות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/10/2020 | 01:52 | מאת: סיון

היי דוקטור, מאתמול אני מרגישה חוסר נוחות באזור הנרתיק. פתח הנרתיק, שפתיים קטנות, כל האזור מגורה. שמתי לב שהיו כמו חתיכות לבנות שאני חשבתי שהן חתיכות מנייר הוטאלט (🤦‍♀️) אבל אז שמתי לב שנראה שהן יוצאות מהנרתיק עצמו (במקום הפרשות רגילות). לאחר חקירה באינטרנט הבנתי שכנראה זו פטריה. האם כדאי להתחיל טיפול לבד או לגשת בדחיפות לרופא? ראיתי שיש טיפול ללא מרשם (נרות ומשחה). אודה לעזרתך ודעתך

שלום את יכולה להשתמש בטפול ללא מרשם ואם לא עוזר לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים