שאלה לגבי הריון תודה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/10/2020 | 12:33 | מאת: עדי

רוצה לשאול שאלה ותודה מראש על המענה המחזור האחרון שלי היה ב11.3 בתאריך 23 או 25 לא זוכרת בדיוק קיימתי יחסים (לא עם בעלי)לא מוגנים הפגישה הסתיימה בשעה 6 בערב ובשעה 7 לקחתי פוסטינור יש לציין שהיה לי רק כאבים סוג של התכווצויות כאלה ולא היה דימום או עוד משהו מעבר במהלך אותו שבוע שזה נגיד מ26 לחודש קיימתי יחסים (עם בעלי) ללא הגנה על מנת כן להקלט מה שכן מנסים כבר 8 חודשים ואז כביכול גיליתי לאחר נגיד כשבועיים שאני בהריון השאלה שלי היא כזאת ממי נקלטתי ? האם יכול להיות שהביוץ היה ביחסים הראשונים והפוסטינור לא עבד? האם אני יכולה להיות רגועה שזה כן מבעלי ?

שלום היעילות של פוסטינור היא כ 90% אז את לא יכולה להיות בטוחה אפשר יהיה לדעת יותר כשניתן יהיה למדוד את העובר באולטראסאונד וכך לשער את גילו וכך לשער מתי היתה ההפריה

מנהל פורום רפואת נשים