קיום יחסי מין אחרי סיום המחזור - מופיע דם ורדרד

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/10/2020 | 16:26 | מאת: אביה

שלום ד״ר שלשום כתבתי ששכבתי עם הבן זוג שלי (כשאני יום אחרי סיום מחזור) והבחנתי קצת בדם ורדרד בהיר ונקודה אדומה בניגוב, גם אחרי פיפי ובתחתונית היה דם ורדרד ובהמשך היום הפרשות חומות זה קורה רק כשאני אחרי מחזור ושאנחנו מקיימים יחסי מין ממש בסמוך ליום סיום המחזור (סיימתי מחזור ביום שבת ושכבנו כבר ביום ראשון) מציינת שתמיד אחרי מחזור יש לי ממש קצת הפרשות כהות שמסמנות על סיומו של המחזור . כתבת לי שזה נשמע נורמלי וכדאי לגשת לעשות בדיקה, איזה בדיקה התכוונת? הריון או שגרתית אצל רופאת נשים? מוזר להכנס להריון עם גלולות ועוד אחרי מחזור ... אשמח לתשובה

שלום לא סביר שזה הריון כדאי לפנות לבדיקה רגילה על מנת לשלול דברים נדירים שיכולים לגרום לדמום כזה

מנהל פורום רפואת נשים