החלפת גלולות ושינויים במחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/10/2020 | 15:54 | מאת: נוי

היי. לפני כחודש וחצי החלפתי גלולות מיאז לדיאמילה- גלולות ללא אסטרוגן. הרופא לא ידע לענות לי איך יראה המחזור החודשי מכיוון שלוקחים את הגלולות ברצף. באותו השבוע של החלפת הגלולות קיימתי יחסי מין לא מוגנים (הרופא אמר שאני מוגנת מכיוון שעדיין יש הורמונים בחפיסה החדשה- ולקחתי אותה ממש ברצף. במשך השבועיים האחרונים יש לי כמו הפרשות של מחזור אבל יום כן ויום לא. התחלתי לחשוש שאולי נכנסתי להריון (אין לי בחילות אבל יש לי עייפות פתאומית ומעט אקנה). רציתי לדעת אם כן קיים הסיכון הזה בבקשה

שלום תחת דיאמיליה לא ניתן לצפות איך יראה המחזור ויתכנו דימומים באמצע חפיסה את מוגנת

מנהל פורום רפואת נשים