גלולות קלייר עקב כאבים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/09/2020 | 16:15 | מאת: רותם

הרופאת נשים המליצה לי על גלולות קלייר בשל כאבי מחזור חזקים ביום הראשון. הבנתי שעם גלולות אלה המחזור לא תמיד מופיע בכל חודש. אז רציתי לשאול אם זה נכון ואופייני לגלולה זו, ובמידה וזה נכון אז אני אשמח לדעת מהן הגלולות עם ההרכב ההורמונלי הדומה כי כן חשוב לי לראות מחזור וסידרתיות מסויימת (למרות שזה מחזור מדומה). תודה רבה :)

שלום אכן לעיתים המחזור לא יופיע יש גלולות אחרות עם מנון יותר גבוה במעט כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל

מנהל פורום רפואת נשים