החלפת גלולות ותופעות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/09/2020 | 22:07 | מאת: נועה

שלום, שנים השתמשתי בגלולות מילאן. בחודשים האחרונים עקב מחסור שלהם בשוק החלפתי להרמונט. הבנתי כי מדובר באותה גלולה רק חברה אחרת. מאז שהתחלתי איתם יש לי תאבון מוגבר, יותר עצבנית מהרגיל ובימים האחרונים בסוף יום מרגישה כאב ראש (מאחורה) בצורה קלילה. האם כל זה יכול באמת להיות מהשינוי? אם כן, האם בתום 3 חודשים זה עובר? או שכדאי להחליף? השאלה מה הכי דומה למילאן? תודה.

09/09/2020 | 10:31 | מאת: נועה

אציין שכעת אני בשבוע הפסקה וכאבי הראש החלו בזמן זה. כך שאיני יודעת אם קשור לגלולות.

שלום זו אכן אותה גלולות הייתי מציע להמתין

מנהל פורום רפואת נשים