דימומים לאחר פוסטינור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/08/2020 | 07:32 | מאת: נעמה

לפני כשבועיים לקחתי פוסטינור כמה שעות לאחר שנקרעהקונדום ביחסי מין. אחרי שלושה ימים החלו לי תופעות לוואי ובינהן גם ווסת שלושה שבועות לפני שהייתי אמורה לקבל) . הדימומים לא הפסיקו עד עכשיו( שבועיים שלמים) ועוצמתם בינונית. האם הדבר תקין? מה עליי לעשות?

שלום אכן תקין וכדאי לבצע בדיקת הריון

25/08/2020 | 17:46 | מאת: נעמה

לאחר כמה זמן אפשר לבצע בדיקת הריון כך שתהיה אמינה ? ותוך כמה זמן הדימומים אמורים להפסיק ?

שלום בדיקת הריון 12 ימים לאחר היחסים החשודים לא ניתן לצפות מתי יסתיים הדמום

מנהל פורום רפואת נשים