בדיקת שתן לגילוי חלבון בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/07/2020 | 23:21 | מאת: ל

שלום לך ד"ר, אני בהריון שני, שבוע 28. אין ליווי של אחות מעקב הריון מאחר וזה הריון שני. לקחתי מהאחות בקופת חולים סטיקים לבדיקת שתן, על מנת לעקוב בעצמי אחר המצאות, חלילה, של חלבון בשתן, ואף צילמתי את הקופסא של הסטיקים, אבל בבואי לפענח את התוצאות, גיליתי שאני בעצם לא מבינה כלום. ניסיתי לחפש מידע באינטרנט אבל זה לא הועיל. רציתי לשאול איך אני מפענחת את זה לבד? מה הצבע בסטיק, אשר מעיד על תוצאה תקינה? או האם תוכל להפנות אותי למקור אינטרנטי שיש בו את המידע הזה בצורה מובנת? לאור הקורונה כמובן, אני מעדיפה לא לבקר במרפאה, אלא אם זה למעקב הריון או לבדיקות חיוניות. תודה ושבוע טוב.

שלום אני לא יכול להסביר לך דרך הפורום תשאלי את האחות שתראה לך

מנהל פורום רפואת נשים