ריח לא נעים בעיקר בימי הביוץ

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/07/2020 | 16:37 | מאת: לין

מזה כשנה סובלת מריח רע של דגים מהנרתיק בעיקר סביב ימי הביוץ , מתגבר בעיקר אחרי יחסי מין, ללא הפרשות או תסימנים נוספים. רופא הנשים שלי נתן לי בערך 3 פעמים טיפול ויגנאלי של נרות. אך זה תמיד חוזר שוב אחרי חודש חודשיים בנוסף הוא גם לא לקח דגימה כלשהי אלא רק שסיפרתי מה יש לי ישר נתן נרות וזה הכל. מזה יכול להיות ואיך אפשר לטפל בזה ? תודה!

שלום ככל הנראה דלקת בנרתיק כדאי להחליף טפול ולבצע בדיקות שתן למחלות מין

מנהל פורום רפואת נשים