הפסקת גלולות לצורך הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/05/2020 | 18:56 | מאת: דריה

ד"ר שלום רב, נוטלת גלולות יסמין פלוס כשנה בגלל שסבלתי מציסטות. ילדתי לפניי שנתיים, מעוניינת להיכנס להריון. 1. האם משנה מתי להפסיק את נטילת הגלולות ? 2. סביר להניח שהציסטות יחזרו כי הפסקתי עם הגלולות ,האם זה עלול להפריע להיכנס להריון או להריון עצמו ? בקיצור , האם ניתן להימנע מציסטות ולהרות באופן תקין ? אודה לתשובתך .

שלום את יכולה להפסיק ולנסות להרות לא בטוח שיוצרו ציסטות וגם אם כן - זה לא פוגע ביכולת שלך להרות

מנהל פורום רפואת נשים