כאבי מחזור או היריון? מתוסכלת כבר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/05/2020 | 18:13 | מאת: לימי

היי דר יום 30 לווסת, כבר לפני כמה ימים התחילו לי כאבי מחזור בקטנה. אבל היום במשך יום שלם אני מרגישה למשך דקה שתיים כאבי מחזור חזקים בבטן התחתונה שבאים ונעלמים .... יכול לכאוב לי בטירוף מרגישה שזהו המחזור מגיע ואז הכאבים נעלמים כלא היו. מתחרפנת מהכאבים... מרגישה גם עצבנית ומדוכאת. האם מעיד על מחזור שמתקרב או יכול להיות גם היריון? תודה מראש

שלום אי אפשר לדעת אם המחזור לא מגיע כדאי לבצע בדיקת הריון וכך תדעי

מנהל פורום רפואת נשים