שאלה בנוגע לאי קבלת מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/05/2020 | 22:17 | מאת: דנה

שלום , המחזור שלי לא סדיר ( הכוונה שהוא מגיע כל חודש אך לא כל 28 יום, כלומר לפעמים 26, 23, 20.. למשך 4-5 ימים ) ב21.4 קיבלתי מחזור שנמשך 4 ימים הוא היה קצת מוזר לקראת הסוף ( דם עם הפרשות שקופות כמו נזלת.. סליחה על התיאור). הכי מאוחר שהייתי צריכה לקבל זה היום (18.5) אך עוד לא קיבלתי.. האם יש סיכוי שזה הריון ? ומה היו ההפרשות השקופות שהופיעו לי חודש קודם בזמן המחזור ?

שלום אם לא תקבלי כדאי לבצע בדיקת הריון ככל הנראה אין לזה משמעות להפרשות שתארת

19/05/2020 | 15:38 | מאת: דנה

בהמשך לשאלתי, אם קיימתי יחסים לפני המחזור הקודם(21.4) ואחרי המחזור הזה לא קיימתי שוב , האם זה עדיין אפשרי להיות בהיריון ?

מנהל פורום רפואת נשים