הפסקת מחזור וכאבים מה לעשות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/05/2020 | 10:35 | מאת: מישהי

שלום אני בת 49 לא קיבלתי כמעט חודשיים (אין סיכוי להריון) בחודשים פברואר ומרץ קיבלתי פעמיים בחודש , ומאז ה30 למרץ לא קיבלתי את המחזור כבר שבועיים אני מרגישה תופעות שהנה המחזור מגיע כמו, כאביי בטן , כאב ראש, כאביי רגליים ובעיקר נפיחות בבטן כל יום אני חושבת שהנה זה מגיע אבל זה לא קורה יש לי גליי חום נוראיים ובחילות מה עובר עליי האם זה מצריך בדיקת רופא?? אשמח לקבל עזרה תודה ויום טוב

שלום ככל הנראה את נכנסת לגיל המעבר כדאי לפנות לרופא ליעוץ לגבי טפול מתאים

מנהל פורום רפואת נשים