האם מדובר בהפלה טבעית? *מכיל תמונה גרפית*

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/05/2020 | 03:15 | מאת: אריאל

שלום ד״ר קוגלר. המקרה שלי קרה לפני כשנה, אך עדיין אשמח לחוות דעת נוספת. אני לוקחת גלולות באופן קבוע ומקיימת יחסי מין ללא קונדום עם בן זוגי. נאלצתי אז לקחת אנטיביוטיקה במקביל לגלולות וגם באותו זמן דילגתי על ההפסקה בין הגלולות ולקחתי חודשיים ברצף (בהתייעצות עם רופאה). בחפיסה השנייה התחיל לי דימום המלווה בהפרשה של גושים חצי שקופים שנראים כמו חתיכות עור. האם מדובר בהפלה? הרופאה שבדקה אותי טענה שאלה ״חתיכות מרירית הרחם״ שנשרו בתגובה לרצף החפיסות. מצורפת תמונה להתייחסות- מצטערת שזה לא נעים לצפייה.. תודה.

שלום אי אפשר לדעת היית צריכה לבצע אז בדיקת הריון ורק אם זה היה חיובי ניתח היה לשער שזו הפלה טבעית

מנהל פורום רפואת נשים