פצעון עם מוגלה חוזרת labia הפנימית (בצד הפנימי)

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/04/2020 | 19:33 | מאת: בת 23

שלום דר, אני בת 23 ושמתי לב לפצעון עם מוגלה חוזרת labia הפנימית (בצד הפנימי), בצבע של העור שם פחות או יותר ורדוד/אדמדם, לא מאד כואב למגע, לחצתי ויצאה מוגלה לבנה (לגמרי, לא שקופה או צהובה.). הפצע לא נראה שקוף או דמוי שלפוחית אלא כדמוי פצעון. הלכתי לרופאת עור והיא אמרה לשים משחה אנטיביוטית, זה עבר אבל עכשיו שמתי לב שבדיוק באותה נקודה שוב פעם יש מוגלה לבנה.. האם הגיוני שזה סתם פצעון? אני לא פעילה מינית.. ועדיין סובלת מקצת אקנה על הפנים והגב, עוד אציין שאין לי שערות באזור הזה, רק עור, ממש על השפתיים הפנימיות. אני קצת חרדה.. תודה רבה דר

שלום אכן סביר שזה סתם פצעון- יש בלוטות עור רבות באזור שלעיתים נסתמות מזדהמות

מנהל פורום רפואת נשים