כאבי בטן בשבוע 9.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/04/2020 | 17:40 | מאת: עירית

שלום, הריון ראשון, השבוע נכנסתי לשבוע 9, והתחילו לי כאבי בטן שמדמים מחזור כמו שהיו לי בתחילת ההריון, כאבים קלים ולא מפריעים לתפקוד, שמוקלים כשאני יושבת (בעיקר על משטח רך כמו על המיטה). מרגישה מדי פעם כיווצים בבטן תחתונה לא בצד מסוים, שעוברים בעיקר בשינוי תנוחה. לאור התקופה אני רוצה להימנע מביקור מיותר במרפאה לכן רציתי לשאול אם הדבר תקין ויכול להעיד על התרחבות הרחם והרצועות בבטן, או שזה כן מצריך בדיקה. מלבד זה מרגישה טוב ואין כתמים או דימומים. תודה

13/04/2020 | 17:46 | מאת: עירית

שכחתי לציין עוד פרט- מדי פעם גם דקירות קלות וחוסר נוחות באיזור האגן. לא שורף במתן שתן, שוב, הרגשה כמו במחזור...

שלום נראה לי שזה תקין בהריון

מנהל פורום רפואת נשים