דימום לא מוסבר מהנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/04/2020 | 11:20 | מאת: חיילת

שלום, אני בת 20. לוקחת גלולות יאס פלוס במשך מספר שנים כבר. המחזור שלי סדיר מאוד, אמור להיות לי רק ביום שישי שבעוד שבוע וחצי (24 לחודש). שבוע שעבר שכחתי פעם אחת לקחת גלולה, ולקחתי אותה יום למחרת כאשר הבנתי את זה יחד עם הגלולה הבאה (שכחתי ליטול טבליה אחת בלבד בקופסא הזאת, ובכללי זאת הפעם השנייה ששכחתי לקחת בכמה שנים האחרונות, שהפעם הקודמת הייתה לפני כשנתיים) התחיל לי לפני כשבוע הפרשות חומות מהנרתיק. אתמול אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין (לא הפעם הראשונה שלי וגם לא בפעם הראשונה שלי איתו) שבמהלכם ירד לי דם. שמתי פאד לאחר מכן כדי לראות אם ממשיך- ולא ירד דם בכלל. היום בבוקר קמתי ועכשיו ראיתי שיש לי בפאד עוד דם וגם בניגוב יש לי דם. מה יכול לגרום לכך? מה עליי לעשות? יש להדגיש שאני חיילת, כך שמאוד חסום בפנינו האפשרויות ללכת לבדיקות ולרופאים מומחים בעת הנוכחית בעקבות הקורונה אלא אם כן זה עניין דחוף וחד משמעי של חיים ומוות.

שלום ככל הנראה בגלל ששכחת גלולה כמובן שאת לא מוגנת לגמרי כמובן שאי אפשר להיות בטוח בלי בדיקה

מנהל פורום רפואת נשים