פרופיל הורמונאלי בגיל 44

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/04/2020 | 14:06 | מאת: א

היי, המחזור שלי נהיה לא סדיר בזמן האחרון- מקבלת מחזור כל 3 שבועות(לפעמים 4) וזה מטריד ממש.... יצא לי fsh 14.2 estrodiol 110 LH 8 פרולקטין תקין לא הצלחתי למצוא ברשת הסבר קונקרטי אבל הבנתי שהתוצאות שלי תקינות חוץ מה fsh ): כמה זמן עוד נשאר לי כדי להביא עוד ילד?( הבנתי שעכשיו עוד אפשר טבעי אבל כמה זמן?) כי הבנתי שהתוצאה ממש לא טובה והופתעתי מאד... יש אפשרות להוריד את הערכים? האם אני אצטרך לסבול את המחזורים האלה עכשיו? הקצרים? פעם היה לי 30 יום. תודה

שלום חסרים לי הרבה פרטים לא ברור אם ביצעת את הבדיקה ביום ה 3 של המחזור כפי שצריך

מנהל פורום רפואת נשים