טיפול בלייזר להסרת תאי cn1

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/04/2020 | 22:43 | מאת: Shai

היי, נקבע לי תור להסרה בלייזר של תאי cn1, עקב הנחיות משרד הבריאות בית החולים התקשרו לדחות לי את התור בחודש קדימה. הביופסיה האחרונה נלקחה בחודש דצמבר ואני קצת חוששת שזה עלול להתפתח שלב. האם עדיף לי לנסות לקבוע תור להסרה באופן פרטי ולא לחכות שירגע המצב? ושאלה נוספת, כמה זמן אחרי ההסרה אני יכולה לנסות להיכנס להריון? תודה על המענה!

שלום לדעתי אין בעיה לדחות מה עוד שבמקרים של CIN1 ההמלצה היא לעקוב בלבד ואין צורך לטפל יש המלצה להמנע מהריון בתקופת הקורונה

מנהל פורום רפואת נשים