שבוע חמש ושש ימים להריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/03/2020 | 19:40 | מאת: נטלי

היי אני שבוע חמש ושש ימים להריון הקוטב העוברי גדל קצת לעומת שבוע שעבר היום בבדיקה נוספת אצל הרופאת נשים אמרה שהיא רואה מילימטר של הד עוברי אבל זה בספק השאלה אם המילימטר לא הד עוברי אז מזה יכול להיות ואם זה אכן הד עוברי בעזרת ה' אז זה בסדר ויש סיכוי שיתפתח הריון תקין? ואגב שתי רופאים בדקי אותי ואמרו שראו מילימטר של הד עוברי אבל למה שנהם אמרו שזה בספק? ביקורת אצל הרופא בעוד שבוע

שלום בשלב הזה לא ניתן לדעת אם זה הריון תקין יש להמתין 10 ימים ואז לחזור על האולטראסאונד

מנהל פורום רפואת נשים