דימום במהלך לקיחת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/03/2020 | 08:28 | מאת: ניקול

אני בשבוע האחרון לפני המחזור של החפיסה וקמתי הבוקר עם דימום שממשיך האם זהתקין ? קצת רקע אני כן פעילה מינית הייתה רק פעמיים ללא קונדום אבל אני לוקחת באופן רציף גלולות כבר חצי שנה לפני כחודש היתה הפעם הראשונה ללא קונדום ואחריו לקחתי פוסטינור מהפחד של להכנס להיריון כי הבחור לא הספיק לצאת בזמן וגמר בתוכי (כבר היה לי מחזור אחרי זה) בפעם השניה זה היה לפני שבועיים והבחור יצא בזמן והכל היה בסדר. רציתי להתייעץ האם זה תקין שיהיה דימום פתאום משום מקום או האם עלי לדאוג ולעשות בדיקת היריון

שלום יתכן שזה בגלל הפוסטינור ויתכן ששכחת גלולה אם לא - כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים