2 שאלות בבקשה.............

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/03/2020 | 19:03 | מאת: קים

אהלן *מאיזה סיבה זרע הגבר לא חי יותר מ72 שעות? *נשאלה פה שאלה באחד מהפורומים האם אחרי ווסת מסיבית ישאר זרע , התשובה שהתקבלה- " סיכוי מאוד קטן" השאלה שאני היתי רוצה לשאול, במידה וכן נשאר זרע אחרי וסת הוא יוכל להפרות בכלל? או שאין סיכוי בכלל?? כי בעצם הביוץ קורה אחרי שבוע פלוס מהווסת. הוא לא יחזיק כל הימים האלה לעולם. האם הטענה נכונה? תודה

שלום הזרע הוא תא חי ואחכ 72 אינו יכול להפרות יותר אין סכוי להריון מיחסים בזמן וסת

מנהל פורום רפואת נשים