לפרוסקופיה כירוגי בת 20

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/02/2020 | 13:06 | מאת: ג'ן

ביתי בת 20,בתולה סובלת מכאבי בטן תחתונה במחזור דימום כל שבועים לתקופה של שבוע ניסו במהלך השנה וחצי גלולות שונות אך לא עזר , נמצא סיסטה על השחלה השמאלית 21*24סמ, הרופא נשים שלח אותה לבדיקות אצל כל סוגי הרופאים לשלול כל דבר אפשרי לכאבים ומכיון שכל הבדיקות יצאו תקינות אתמול אמר שרוצה לעשות לפרוסקופיה כירוגי גם לבדוק וגם כדי להוציא את הסיסטה או כל דבר אחר שימצא בזמן הפצדורה , השאלה שלי האם מומלץ בגילה ? האם יש סיכון שיכול לגרום נזק לרחם לשחלות וכו...

שלום על מנת לברר את הכאבים יש לבצע לפרוסקופיה כל פעולה כירורגית יש בה סכון אבל זה ניתוח פשוט ושכיח עם רמת סכון נמוכה

מנהל פורום רפואת נשים