אני חוששת להריון ללא סקס.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/02/2020 | 12:47 | מאת: נטשה

שלום דוקטור קוגלר....אתמול שכבתי עם חבר שלי והוא גמר בחוץ וניגב במגבת ואחרי שעתיים ניכנסתי להתקלח ובטעות התנגבתי עם אותה המגבת וניגבתי איתה גם את איבר המין שלי...האם יש איזשהוא סיכוי להריון אם במידה ואיפה שהזרע היה במגבת ואיתו ניגבתי את איבר המין שלי? אני חרדה מאז המקרה.

22/02/2020 | 14:33 | מאת: דנה

אם חבר שלך גמר בחוץ עדין אפשר להיכנס להריון מטיפות אהבה שזה טיפות שיוצאות באמצע הסקס. ללא קשר למגבת . כדאי לעשות בדיקת הריון.

שלום אין סכון להריון בסיטואציה שתארת אבל משגל נסוג הוא לא שיטה יעילה למניעת הריון

מנהל פורום רפואת נשים