מתי מוגנת בלקיחת גלולות ללא מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/02/2020 | 10:36 | מאת: דנה

אני בת 19. בעבר השתמשתי בגלולות מינס והפסקתי לפני כשנה. הכרתי מישהו לפני חודשיים ואנחנו מעוניינים לקיים יחסי מין. קיבלתי מהצבא מרשם לאותן גלולות. המחזור שלי מאחר בחודשיים (עדיין לא קיימתי יחסים) ולכן לא חיכיתי להופעת המחזור ע"מ להתחיל עם הגלולות ולקחתי גלולה ראשונה היום. אחרי כמה זמן אני מוגנת אם לקחתי אם הגלולות ללא הופעת המחזור?

שלום תהיי מוגנת רק בחפיסה שניה

13/02/2020 | 11:13 | מאת: דנה

תודה על התייחסותך המהירה. שאלה נוספת בהתייחס לתשובתך, אם אפסיק את הגלולות בעוד שבוע על מנת שאקבל מחזור ואז אתחיל חפיסה חדשה, זה עלול לגרום בעיות? או שניתן לעשות זאת (כדי שאהיה מוגנת כבר אחרי 7 ימים מתחילת המחזור)

מנהל פורום רפואת נשים