שאלה בנוגע לאקטי ג'ל של מולטי ג'ין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/02/2020 | 10:13 | מאת: מירי

היי. במשך כ3 שנים סובלת מקנדידה, חיידקים, אי נוחות וריחות לא נעימים. כל פעם יש לי איזשהי בעיה אחרת. חשוב לציין, שלא מדוהר בגרד, כאב, צריבה. אלא רק בהפרשות וריחות לא נעימים. מצאתי במקרה באינטרנט את האקטי גל של מולטי ג'ין. התחלתי להשתמש בו ואני מרגישה שיפור. השאלה היא, האם ייתכן מצב שהוא פותר את עניין הזיהום אבל בעצם גורם לקנדידה? אם למשל יש לי קנדידה אבל אני משתמשת למשל באקטי ג'ל שהוא בכלל מטפל בזיהום, האם זה מגביר לי את הקנדידה באיזשהו אופן או שזה בטח לא יוכל לגרוע? בלי שום קשר, אשמח לקבל המלצה לגבי אקטי ג'ל אם מניסיון שלך הוא אכן טוב ומומלץ.

שלום זה לא תכשיר רפואי ולכן אני מנוע מלהמליץ עליו אבל אם הוא עוזר לך - מה טוב

מנהל פורום רפואת נשים