היריון בלי שק היריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/02/2020 | 09:52 | מאת: דגנית

שלום אני קיבלתי וסת אחרונה ב 10/12/2019 ומאז אני בבדיקת ביטא שעולה כל יומיים ב 100 וקצת. ולא רואים שק היריון, אין לי כאבי בטן ולא דימום. הביטא שלי 411 606 והשבוע יום חמישי 717. לפני שבוע הייתי במיון רציתי להפיל בגלל הלחץ אמרו לי שלא, אולי זה תקין. הלחץ הורג אותי. האם היגיוני בשבוע שאני נימצאת 707 ומתי יכולים לראות שק היריון. ואייך יכולה לדעת אם זה לא תקין או מחוץ לרחם. בלי בדיקות. האם יש תופעות. תודה

שלום אם הביתא יגיע ל 1000 ועדיין לא יראו שק ברחם זה מעלה את הסיכוי להריון מחוץ לרחם בכל מקרה זה לא נראה לי הריון תקין

מנהל פורום רפואת נשים