הכתמות חומות בזמן גלולות מליאן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/01/2020 | 07:22 | מאת: אנונימית

היי ד"ר אני לוקחת גלולות מליאן במשך כחודשיים, ולפני כשבועיים בעקבות טיפולי שיניים לקחתי בנוסף לגלולות גם אנטיביוטיקה בשם אוגמנטין 500 וקיימתי יחסים לא מוגנים עם בן הזוג שלי ב5 השנים האחרונות. לפני כ-5 ימים התחילו להופיע לי הכתמות חומות/שחורות שהתחזקו במשך הימים ואני ממש מפחדת. קראתי באינטרנט שאוגמנטין לא מורידה את יעילות הגלולה אז ממה ההכתמות האלו? אשמח לתשובה.

שלום יתכן עקב ירידה ביעילות הגלולות כדאי להשתמש באמצעי נוסף עד סוף החפיסה

מנהל פורום רפואת נשים