דימום תוך כדי גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/01/2020 | 14:04 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר, אני לוקחת גלולות מינס כבר שלוש שנים ומעולם לא פספסתי גלולה, התחיל לי סוג של דימום והפרשות חומות כהות בגלולה ה10 של החבילה והיום אני כבר בגלולה ה17, ההפרשות האלו מלוות בכאבי מחזור והפרשות חומות שהן קצת ריריות כאלה. לפעמים בניגוב יש גם קצת דם רגיל. היחסי מין האחרונים שביצעתי היו בגלולה הרביעית של החפיסה הנוכחית, יש לי ממה לדאוג? לבצע בדיקת הריון? מה לעשות?

שלום זו תופעה שכיחה של הגלולות כדאי לבצע בדיקת הריון ואם שלילית להמתין לראות מה קורה בחפיסה הבאה

מנהל פורום רפואת נשים