דלקת וכאבים בנרתיק עקב שימוש במתמר באולטרסאונד וגינלי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/01/2020 | 15:06 | מאת: א

עברתי היום אולטרסאונד וגינלי עם מתמר שלא ראיתי האם עבר חיטוי. מאז הבדיקה יש לי כאבים ותחושת צריבה חזקה שמעולם לא היו לי - תחושה של דלקת ועקצוצים בנרתיק. אני פוחדת שנדבקתי במשהו. מה עושים? איך בודקים אם נדבקתי במשהו ומה עושים להפגת הכאב? אני במחזור עכשיו ומאז הכאבים מתה מפחד על מה שקרה לי היום בבדיקה ע"י הטכנאית

שלום תמיד המתמר עובר חיטוי ובכל מקרה הוא עטוף בקונדום ולכן אין סיכוי שנדבקת במשהו מהמתמר אם יש כאבים כדאי לפנות לבדיקה לאחר המחזור

14/01/2020 | 20:51 | מאת: א

הכאבים לא מפסיקים יממה וחצי אחרי - עקב טיפול אגרסיבי מדיי וגם המקום לא נראה טוב. האם יש אפשרות להמלצה על תכשיר שיכול לעזור לפני שאגיע לרופאה לטיפול?

מנהל פורום רפואת נשים