כאבי מחזור וחולשהה......

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/10/2019 | 22:52 | מאת: עמית מהשאלה הקודמת

באמת קיבלתי מחזור היום ;/ .וגם בדיוק סיימתי את הכדורים של הנפרוקסן הזה .אתה יכול להגיד לי איזה כדורים עדיף לי לקנות מחר ?כי הנפרוקסן הזה עוזר, אבל רק אחרי שעה זה משפיע .אם אני אקח לפני הצום זה יעזור לי למחרת?וגם אתה יודע על עוד דברים שיכולים לעזור עם הכאבים שמותר מבחינה הלכתית ועם הרעב כי אני תמיד ממש רעבה במחזור ומרגישה חלשה ועוד בצום בכלל...

שלום לגבי טפול ספציפי יש להתייעץ עם הרופא המטפל המכיר את כל ההסטוריה שלך

מנהל פורום רפואת נשים