חווד תשובות מעבדה חווד

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/10/2019 | 17:40 | מאת: נוי

אני ממש אשמח לשמוע דעה לגבי הבדיקות שיצאו לי.. ביצעתי אותם ביום השני למחזור היות והמחזור שלי הוא קצר .. סדיר חודש בחודשו אבל קצר.. אני לפני תהליך תרומת זרע השאלה האם יש סיכוי שבמצב בדיקות כאלה שיצאו האם זה מעיד על פוריות באופן כללי? מחזור די סדיר, בת 39 לא מעשנת , אשמח מאוד לדעה , ממש תודה Estradiol e-2 216 pmo1/l Lh 4.10 IU/L Fsh 7.10 IU/L Shbg 141.5 nmo1/l Prolactin 296.5 m1u/l Progstrone 6.4 nmo1/l Testosterone total 0.40 nmo1/l Dhea sulphate 0.41 >

שלום ה fsh מעט גבוה יחסית ליום 2 מה שיכול להעיד על קושי להרות

מנהל פורום רפואת נשים