האם יש סיכוי להריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/09/2019 | 21:17 | מאת: יובל

שלום, אני בת 21, ב 8.9 קיימתי יחסי מין, הוא היה עם קונדום, הקונדום היה ממש יבש... אני לוקחת גלולות כבר כמה שנים אך בחודשים האחרונים החלפתי סוג של גלולות ובזמן האחרון לקחתי לא באופן סדיר (הבדל של שעתיים שלוש מפעם לפעם) הווסת האחרונה הייתה ב 3.9 והייתי אמורה לקבל ב 28.9, לפני יומיים, אך מאחר לי. החודש אפילו פספסתי גלולה אחת. בשבועיים האחרונים עליתי 3 קילו, יש לי צרבות ובחילות.. אני יודעת שתסמינים אמורים להופיע בשלב מאוחר יותר במידה וזה הריון - אך השאלה שלי אם למרות הגלולות יש סיכוי שאני בהריון? האם הבדל של שעתיים שלוש מיום ליום בשעת הלקיחה פוגעת בסיכוי שלי להיות מוגנת? והאם הגיוני שתסמינים מופיעים מוקדם. תודה רבה

שלום שעתיים שלוש לא פוגעות ביעילות הגלולות אך ציינת ששכחת גלולה וזה מוריד את היעילות שמוש בקונדום מספיק

מנהל פורום רפואת נשים