פרימולוט למרות דימום לא צפוי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/08/2019 | 12:15 | מאת: פלןנית

שלום.בעצת רופא הייתי צריכה להתחיל לקיחת פרימולוט ב18/8 כדי לדחות מחזור עקב חופשה . המחזור הקודם היה ב24/7 . אך ב14/8 לפתע קיבלתי דימום שהיה נראה כמו תחילת מחזור (22 יום ממחזור קודם) הדימום נמשך יום אחד ולא התנהג כמחזור רגיל. האם לקחת הפרימולוט בזמן שדובר. ב18/8 או אולי לסמוך על כך שהמחזו ר שהיה אמור להגיע ב24/8 יידחה באופן טבעי עקב הדימום של ההיום הזה?? תודה רבה למענה.

שלום כדאי לקחת את הפרימולוט אך לא בטוח שידחה את המחזור כדאי לבצע בדיקת הריון

מנהל פורום רפואת נשים