לקיחת גלולות דיאנה ברצף

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/08/2019 | 10:04 | מאת: אורטל

שלום, אני רוצה לקחת גלולות כדי לא להיות במחזור בזמן הטיול. הבנתי שאין בעיה עקרונית עם זה אבל רציתי לדעת לגבי תופעות לוואי: שעתי שלפעמים מתנפחים ויש סיכוי לדימומים. 1. מה באמת הסיכוי לתופעות לוואי אלה? 2. כמה הדימומים יכולים להיות מסיביים? 3. רציתי להתייעץ מה עדיף ומה יפחית לי מהסיכוי לתופעות הלוואי בזמן הטיול שיתקיים עוד חודש מהיום: א. להתחיל להצמיד את החפיסות כבר מהחודש הקרוב מה שאומר שכדי לא לקבל מחזור בטיול אצמיד 3 חפיסות ב. לקבל החודש מחזור כרגיל - ובעצם להתחיל להצמיד את החפיסות ממש יומיים לפני הטיול? 4. ושאלה אחרונה - במידה ואני רוצה להפסיק לקחת גלולות ולקבל מחזור לפני החופשה הבאה: א. האם אפשר להפסיק באמצע חפיסה? ב. והאם כרגיל אקבל מחזור 4 ימים אחרי שהפסקתי את הגלולה האחרונה - או שאולי בגלל כל השינוייים זה יכול לקחת שבוע ויותר עד שאקבל מחזור? תודה מראש השתדלתי למספר כדי שתוכלו לענות בצורה נוחה תודה!

15/08/2019 | 10:07 | מאת: אורטל

שכחתי לציין - שהלקיחת גלולות הן לא במטרה למניעת כניסת הריון - אז ההשפעה של זה היא לא שיקול מבחינתי בשום צורה

כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל

מנהל פורום רפואת נשים