דימום וגינלי לאחר הוצאת גידול

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

31/07/2019 | 11:59 | מאת: ישראלה

שלום, אמי בת 68 ועברה לפני 6 ימים היסטרוסקופיה בשל רירית מעובה בו הוצא במלואו גידול. כעת יש לה דימום שבא ונעלם כל יום קצת. הלילה היה דימום משמעותי יותר (כמו וסת ביום הרביעי). כעת אנו מתלבטות האם לגשת למיון או שהדימום הזה הוא בסדר וטבעי. במכתב השחרור היה כתוב שאם יש דימום להגיע למיון, אך לא הוזכר כמה דימום הוא בסדר וטבעי וכמה הוא לא. בתודה, ישראלה

שלום דמום הוא שכיח ותקין אם הגמום מאד חזק יותר מוסת כדאי לפנות למיון

מנהל פורום רפואת נשים