הפלה בגלל קרישיות דם

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

31/07/2019 | 11:32 | מאת: מיטל

שלום רב, עברתי לפני 9 חודשים הפלה בגלל קרישיות יתר בדם . לאחר ההפלה עברתי בדיקת דם שציינה שאין לי בעיה של קרישיות דם . היום ברוך השם אני בחודש שני מאד חוששת שזה יקרה לי שוב , האם יש סיכוי שיש קרישיות דם שנוצרת רק בהריון ? האם שווה לעשות בדיקת דם ? או שזה שקורה וזה חלק מהסטטיקה ופשוט להניח לזה ? אני מאד חוששת .

שלום יתר קרישיות הוא מצב גנטי שאינו משתנה בהריון ככל הנראה הסיבה להפלה לא היתה יתר קרישיות

מנהל פורום רפואת נשים