דימום לאחר התקן תוך רחמי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/07/2019 | 12:16 | מאת: מיכל

היי דוקטור, לפני כשבועיים הייתי אצל רופא השים לשים התקן. בסיום התהליך הוא ביצע אולטרסאונד וראה שההתקן במקום. בימים שאחרי ההתקן היו לי דימומים והבנתי שזה תקין. בשבוע האחרון הדימומים פסקו. אתמול, לקחתי פרוביוטיקה לנרתיק ושמתי לב שעל המוליך יש דם בצבע ורוד לבן כזה... האם תקין??? אני צריכה לגשת לרופא? ואם זה אכן דימום תקין, יש איזושהי דרך לגרום להפסקתו???

שלום זה נשמע תקין אבל אי אפשר להפסיקו חכי כמה ימים ותראי מה קורה

מנהל פורום רפואת נשים